Om Lissabonfordraget Vilka vi är

Den här hemsidan, Lissabonfördraget, är tillägnad EU och demokrati. Här kommer du att hitta information om organisationen och hur den är uppbyggd. Du finner även mycket om demokrati och hur demokrati fungerar inom den Europeiska Unionen. 

Hemsidan Lissabonfördraget är inte knuten till EU eller någon som helst statligt organisation eller myndighet. Vi bedriver sidan ideellt och vårt mål med den här sidan är att samla information och berätta om EU på ett tydligt och tillgängligt sätt. 

blog2

Vi som jobbar med Lissabonfördraget

 

Felix 

Felix studerar stadsvetenskap vid Stockholms Universitet. Han är intresserad av internationella relationer och samarbete över gränserna. Självklart brinner han för demokratifrågor och skulle gärna vilja jobba med sånt. På fritiden läser han mycket och gillar han att spela innebandy. 

På Lissabonfördraget skriver han om allt möjligt, men gillar mest att hålla sig till sakfrågor om demokrati. 

Andreas

Andreas är programmerare och är särskilt intresserad av frågor kring  IT-säkerhet. Han är engagerad i ideella organisationer och arbetar för att driva in pengar till välgörenhetsorganisationer. Förutom att gräva ner sig i Science Fiction-litteratur tycker han om att deltaga i bland annat politiska debatter och säger gärna till när han tycker att något är fel. 

Andreas tar hand om tekniska saker på Lissabonfördraget och gillar att skriva om politiskt tunga ämnen.